2 Mayıs 2008 Cuma

NetSupport Student 9.02 Full Cracked


indirme linki : http://rapidshare.com/files/111590444/NetSupport_School_9.0.2_FULL_cracked-ottoman.zip

AKTİVASYON YAMASI : http://rapidshare.com/files/114761366/Keygen-Activation-ottoman.rar

Açıklama :
Bilgi teknolojileri geliştikçe, okullar öğrencilerin değişen eğitim ve kariyer ihtiyaçlarını karşılamak için yeni eğitim metotları geliştirmek gerektiğini farkediyorlar. Bir çok durumda sınıf eğitimleri bir ağa bağlı bilgisayarlarla desteklenen eğitim yöntemleri gerektiriyor.
NetSupport School; modern sınıflarda uzaktan kontrol, uygulama ve internet izleme, kişiselleştirilmiş testler ve daha pek çok olanak sağlayan en önemli eğitim aracıdır.
NetSupport School kullanan eğitim kurumları, sınırlı ekonomik kaynaklarla edindikleri IT kaynaklarını en efektif şekilde kullanarak, bu kaynakları en kaliteli eğitime dönüştürmeyi başarıyorlar.
En etkili ve yenilikçi eğitim aracı olan NetSupport School kullanan öğretmen ve eğitmenler; tüm sınıfın, bir grubun ya da tek bir öğrencinin masaüstünü izleme, masaüstü ve dosya paylaşımı, kişiselleştirilmiş testler yapma ve bu testleri anında değerlendirme, birebir iletişim kurma olanaklarını kullanarak minimum çaba ile hem sınıf hakimiyetini sağlıyor hem de maksimum verimle öğrencilerine ulaşarak konuların anlaşıldığından emin oluyorlar.
Tüm NetSupport Software ürünlerinde olduğu gibi NetSupport School da sağladığı ıngilizce, Almanca, Fransızca, ıspanyolca, ıtalyanca, Arapça, Japonca, Portekizce gibi pek çok dil desteği ile; gelişmiş güvenliği, hızı, kullanım kolaylığı gibi pek çok avatantajı ile öğretmen ve öğrencilerin güvenini kazanmış, aldığı ödülleri fazlasıyla hak ettiğini ispatlamıştır.

Keygen İçinde Mevcuttur.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

deneme fırsatım olmadı umarım çalışır teşekkurler

Adsız dedi ki...

işe yaramaz şifre istiyor !!

Adsız dedi ki...

merhhaba rar şifresi nedir acaba şifre olmadan işimize yarayamıyo :))

Adsız dedi ki...

keygenininz virüs bulaştırmakta ;)

Adsız dedi ki...

kardeşim virüslü olmayan bir link yokmu ya...